Étterem

ÉtteremÉtterem

A főépület alsó részén kapott helyet éttermünk, mely egy kisebb területű, lovagias motívumokkal díszített, középkori hangulatú belsőt kapott. Melegebb időszakokban a bejárat előtt elhelyezett padokon is helyet foglalhatnak vendégeink. A kellemes bakonyi levegő mellett innét csodálatos kilátás nyílik az alattunk meghúzódó településre, illetve a Cseszneket körülölelő erdős dombokra. Jó időben látható a távoli dombok közül kimagasló Pannonhalmi Bencés Főapátság épülete is.

Éttermi kínálatunk főként a falusi ízekre, a helyi elkészítési módokra fókuszál. Ennek szellemében építettük meg, a helyi hagyományoknak megfelelő felépítésű kemencét. Egyik fő ételspecialitásunk a helyi alapanyagokból készült kemencés csülök. A falusias ízek mellett természetesen a közkedveltebb, általánosabb ételeket is megtalálják étlapunkon.

Tekintsék meg éttermünkről készült képeket a fotógalériában.

Hamarosan elérhető lesz weboldalunkon étlapunk, lapozható formában.

 

2 Hozzászólások

 • overlay5

  PALASTI NIKOLETTA - 2011. október 4. kedd

  KEDVES VENDÉGFOGADÓ

  TÖBB FOTÓRA LENNÉK KÍVÁNCSI MERT FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSEMET A HELY.
  SZÍVESEN LÁTNÁM AZ ÉTLAPOT IS.

  Válasz

  • overlay5

   owner - 2011. október 5. szerda

   Kedves Nikoletta!
   További fotók feltöltése folyamatban van. Igazából egy képgalériát szeretnénk beindítani a közeljövőben. A képgalériát várhatóan 1 hónapon belül beindítjuk. Addíg kérjük türelmét!

   A weboldal készítésekor em tudtuk eldönteni, hogy az étlapot feltöltsük-e, de mivel nem ön az első érdeklődő ez iránt, így a közeljövőben ezt is megoldjuk.
   Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat és főként, hogy észrevételeit tudatta velünk, így hozzájárulva az oldal javításához.

   Amennyiben a weboldal frissítésénél gyorsabban szüksége lenne további információkra, kérem írjon az info@cservak-haz.hu emailcímre, vagy keressen minket telefonon.

   Üdvözlettel: Cservák Marika és Cservák Miklós

   Válasz

Írjon üzenetet!